Για την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Με αφορμή την 25η Μαρτίου, ημερομηνία  συμβολο για την επανάσταση του 1821, σας ενημερώνουμε ότι η τεχνική ομάδα του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821 που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 12 Δεκεμβρίου 2021, ολοκλήρωσε την επεξεργασία των πρακτικών και ανάρτησε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου, www.congress 1821.gr, τα βίντεο όλων των πάνελ του Συνεδρίου, το κάθε πάνελ ξεχωριστά και μπορείτε να ακούσετε όλες τις εισηγήσεις.

Μπορείτε, επίσης ελεύθερα να τις αναδημοσιεύσετε, να τις μοιραστείτε με φίλους και φίλες καθώς και να τις σχολιάσετε, όπως εσείς νομίζετε.

Επίσης σύντομα θα εκδοθεί και το βιβλίο με όλες τις εισηγήσεις, ένας τόμος περίπου 500 σελίδες που θα δώσει την ευκαιρία -έχοντας για πρώτη φορά τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις επιστημόνων-να ξεκινήσει από άλλη βάση έξω από τα γνωστά κλισέ, ο διάλογος για την «Γνωστή άγνωστη Επάνάσταση». Με τον τρόπο αυτό πιθανόν να απαντηθεί πιο ουσιαστικά το βασικό ερώτημα που και το ίδιο το Συνέδριο έθεσε: Η Επανάσταση του 1821 τελείωσε ή μόλις τώρα αρχίζει; 

Όλες οι εισηγήσεις στο ακόλουθο link:

https://congress1821.gr

01/04/2022

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Κοινωνικη δικτυωση